+4571787772

Arnica! Mod smerter fra…

4 okt, 2021 | claudia | No Comments

Arnica! Mod smerter fra…

Alternativ til almindelige smertestillende piller; Arnica Montana – naturens eget smertestillende ved slag, bump og buler – før og efter operation.

I top 10 over dit naturlige huspaotek skal du have Arnica som homeopatisk middel – det er helt naturligt og meget skånsomt.

Arnica 30c eller 200c er de mest almindelie styrker og fås som små kugler og du tager en pille hvert 10. minut indtil smerterne forsvinder.

Alternativt kan du i velassosterede helsekostforretninger i Dansmark købe det i flydende form baseret på alkohol; der vil det typisk hedde 30D

Arnica er en blomst, som er i familie med bl.a. Camille, Rød Solhat, Echinacea, Calendula – og mange flere. Fælles for den blomsterfamilie er, at de har betændelsedæmpende egenskaber med hver deres speciale.

Arnica virker særligt godt, når du slår dig – også hvis det er lang tid siden at du har slået dig – og du stadig har problemer med smerter og blå mærker.

Kontakt mig, for at få dit Arnica-kit til dit naturlige husapotek. Arnica-kittet inklusiv en telefonkonsultation sælges til 250 kr. inkl. moms og forsendelse. I kittet er der Arnica 30c, Arnica 200c samt Arnica 1M.

NB: Bemærk, at ingen form for medicin – naturligt eller kemisk fremstillet erstatter lægehjælp. Du skal altid søge lægehjælp, hvis du kommer alvorligt til skade.