+4571787772

Homøopati og skader på både muskler, sener og/eller nerver – mit favoritmiddel…

1 jul, 2022 | claudia | No Comments

Homøopati og skader på både muskler, sener og/eller nerver – mit favoritmiddel…

I der kender mig, ved at jeg ikke er særlig meget for kombinationsmidler, men lige netop denne kombination er en absolut favorit når skaden opstår pludseligt – og når der både kan være sket skade på sener, muskler og/eller nerver.

smerter efter ulykker

Mit bedste middel til diverse “sportsskader” eller eller (kroniske smerter) efter ulykker er Arnica kombinationsmiddel (Arnica Komb) 200c – det er en kombination af 5 forskellige planter…

  • Arnica Montana
  • Calendula Officinalis
  • Hypericum Perforatum
  • Rhus Toxicodendron
  • Ruta Graveolens

Arnica Komb. 200c, har jeg givet med succes til flere af mine patienter som har fået beskadiget skulder, ryg, knæ m.v. Patienterne har gået med smerter i flere måneder og har fået almindeligt smertestillende, som kun jeg hjulpet lidt. Så har du en gammel skade efter en ulykke – så prøv Arnica Komb. – det er et forsøg værd.

Senest har jeg givet det til en patient, som har haft smerter meget længe efter en arbejdsskade, hvor patienten kom til skade med skulderen; patienten er nu smertefri – og skal selvfølgelig stadig have anden behandling ved professionelle samt genoptræning.

Hvis det er smerter ved slag, fald eller andet, så er det blot Arnica 200c (eller 30c) som enkeltmiddel du skal tage.

Køb Arnica Komb. 200c hos mig: 250 kr. inklusiv telefonisk vejledning/konsultation. Prisen er inklusiv forsendelse.

Husk altid at søge lægehjælp, hvis det er nødvendigt. Homøopati afløser ikke almindelig sund fornuft og lægehjælp, men er komplementært til det almindelige behandlersystem.

Write Reviews

Leave a Comment

Please Post Your Comments & Reviews

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments & Reviews